Spectacol de coregrafie Do you speak dance?

mai 25th, 2017, 1.003 views Comenteaza
Anul acesta sarbatorim cea de-a IX-a editie a Mega spectacolului

Do U Speak Dance?Total Dance Center te invita la singurul Showcase din Constanta dedicat in intregime dansului, conceput dupa standarde profesionale, cu peste 100 de dansatori de toate varstele si cele mai diverse stiluri de dans!
CE VETI VIZIONA?

Un spectacol de proportii mari, in care fiecare trupa a centrului va pune in scena un dans tematic, dintr-o gama impresionanta de stiluri: de la Balet clasic, Dans Contemporan, Streetdance, Latino, Bellydance pana la Zumba, Dansuri populare si de caracter. Copii de doar 4 anisori vor urca pe scena alaturi de adulti pasionati de o viata plina de miscare, atat unii cat si ceilalti bucurandu-se de beneficiile inegalabile pe care le ofera DANSUL.Veti urmari pe scena evolutia a peste 20 de trupe de dansatori de toate varstele, amatori si profesionisti, costumati in cele mai impresionante moduri, care vor dansa cu si din suflet pt voi!CINE SUNT CEI PESTE 100 DE DANSATORI? 

Sunt acei oameni – copii si adulti – care au spus DA miscarii, sanatatii si unui stil de viata activ, care au spus un NU hotarat monotoniei, stresului si pseudo-hobby-urilor tehnocratice. Pentru majoritatea dintre ei, dansul a devenit mai mult decat un hobby, face parte din viata lor ca un adevarat prieten care ii ajuta sa se destinda, sa se distreze, sa se exprime si sa se intareasca fizic, dar mai ales psihic!

Noi, instructorii lor, nu am facut decat sa-i ajutam sa descopere, sa dezvolte si sa iubeasca aceasta latura umana artistica. Pe unii dintre ei am reusit sa-i ridicam la nivelul de performanta, obtinand de-a lungul activitatii noastre nenumarate succese, premii si momente de neuitat.

Desi suntem bucurosi ca am obtinut asemenea reusite, credem ca nu acesta este cel mai de pret lucru pe care l-am realizat… De departe cea mai mare reusita a intregii noastre activitati este prietenia pe care o sadim in fiecare persoana care ni se alatura si modul in care reusim reciproc sa ne imbunatatim vietile!

Avem oameni extraordinar de ambitiosi si talentati, care vor primi cu bucurie aplauzele voastre! Va invitam astfel, cu mare drag, sa va bucurati alaturi de ei intr-un spectacol dedicat celei mai vorbite limbi de pe planeta – DANSUL!CAND SI UNDE? 

Vineri 30 iunie, ora 19.00

Casa de Cultura, ConstantaBilete in valoare de 30 lei – 40 lei – 50 lei, in functie de locurile alese.Pentru achizitionare bilete: 0773 748 749/ 0735 518 551REALIZATORI Centrul de dans si intretinere fizica TOTAL DANCE CENTER, Constantahttps://www.total-dance-center.ro/

COREGRAFIA 

Corina Tiron

Cristian Osolos

Roxana Gurau

Ruxandra Timoasca

Diana Gaita

Bianca Mirsu

Florentina Ilie

Adela HascuMULTUMIRI SPECIALEMultumim Adrian Stavian pentru aportul adus in realizarea materialului audio.Multumim echipei foto-video pentru o colaborare cu traditie.Multumiri conducerii si staff-ului Casa de Cultura Constanta pentru gazduire.Multumiri croitoreselor pentru realizarea costumelor.Multumiri prezentatorului Ionut Dulgheriu.Mii de multumiri tuturor celor implicati in realizarea acestui proiect.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri