Spectacol Mandinga: “Historia de un amor”, 21 martie, Sala Palatului din Bucuresti

martie 3rd, 2010, 3.257 views Comenteaza

Mandinga pregateste un spectacol special in luna martisorului: “Historia de un amor”- “Povestea unei iubiri”. Conceput sub forma unei piese de teatru muzical, spectacolul “Historia de un amor” va fi o premiera pentru publicul roman, un melanj de muzica si dans ce urmareste istoria muzicii salsa din Cuba pana in Balcani. Show-ul va avea loc pe 21 martie la Sala Palatului din Bucuresti, fiind organizat de Emagic. 

Spectacolul prezinta istoria muzicii salsa aducand in prim plan o poveste de dragoste ce porneste din Cuba anilor ’60, trece prin Miami anilor ’80, in timpul celebrului carnaval Calle Ocho si se sfarseste chiar in Bucuresti-ul zilelor noastre. Povestea acestei iubiri va fi marcata si de contextul politico-social dificil al vremurilor pe care le strabate, cuplul fiind supus diferitelor incercari generate de particularitatile unor tari precum Cuba, America sau Romania, perspectivele culturale diferite oferind publicului o noua viziune asupra muzicii salsa printr-o uimitoare calatorie in spatiu si timp.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi in functie de pozitia in sala: 45, 60, 75, 90 si 110 lei in cadrul unui proiect fara precedent.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri