START la inscrieri pentru ESDU DanceStar Romania 2013

ianuarie 14th, 2013, 3.738 views Un comentariu

Au inceput inscrierile pentru competitia ESDU DanceStar Romania 2013. Cei mai buni dansatori din tara sunt invitati sa participe la cea de-a IV-a editie a turneului  ESDU DanceStar 2013 care se va desfasura sambata, 23 februarie 2013, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Competitia aduna pe aceeasi scena sute de indivizi pasionati de dans, reprezentanti ai celor mai cunoscute scoli de dans din tara,scoli de balet, trupe de dans dar si dansatori individuali. Castigatorii competitiei si cei care vor aduna numarul necesar de puncte pentru calificare vor participa la campionatul mondial ESDU World Dance Masters 2013 in perioada 15-19 mai 2013 in Porec, Croatia.

Editia a IV-a a ESDU DANCESTAR Romania este organizata ca in fiecare an de catre Ars Nova, alaturi de partenerii media 24 Fun, ScoliDans.ro, Dance News si agentia creativa Ink9.

Unde se fac inscrierile

Inscrierile pentru ESDU DANCESTAR Romania 2013 se fac in perioada 15 ianuarie-15 februarie, direct pe site: http://www.esdu.org/dancestar/romania.

 

Concursul  ofera participantilor posibilitatea de a-si demonstra talentul in cadrul uneie dintre urmatoarele sectiuni: Dans Modern/ Contemporan/ Liric, Balet, National/ Folcloric Dance, Open/ Comercial/ MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii.

 

Competitia va fi jurizata de un juriu profesionist, competent si impartial.

afis-esdu

 

De ce ESDU DanceStar?

Comunitatea  ESDU a fost fondata in urma cu aproximativ 15 ani de catre Prof. Nora Mackh. Intentia profesorului a fost sa creeze o comunitate puternica si activa formata din indivizi pasionati de dans.

De atunci, organizate an de an, competitiile ESDU – European Dance Union au reusit sa creeze noi standarde in ceea ce priveste dansul.

Participarea la o competitie ESDU inseamna, pe de o parte, sansa de a te face cunoscut unui public mai larg si de a intra intr-o competitie pentru a arata cat esti de bun.

Pe de alta parte, participarea la o competitie ESDU inseamna sansa de a intra in contact cu oameni care apartin unor culturi diferite, de a lega relatii si prietenii. De altfel, misiunea ESDU este de a infiinta si de a mentine un mediu de cooperare interculturala de inalta calitate, care se bazeaza pe cooperarea interculturala si pe relatiile de prietenie stabilite intre membri.

Contact

Informatii suplimentare:

Tel: 0726.339-119

Email: esdu@arsnova.ro

Web: http://www.esdu.org/dancestar/romania

 

Review-uri (1)

  1. stancu stefania spune:

    bunaa

Review-uri (1)

Cele mai noi stiri