Tabara de dans si miscare in aer liber, in iulie, la Costinesti

aprilie 2nd, 2013, 4.788 views Un comentariu

In perioada 2-9 iulie, ii invitam pe toti iubitorii de dans si de miscare in general, profesionisti sau amatori, sa petreaca 7 zile in Tabara Sportiva, la Costinesti.

Ce poate fi mai frumos decat sa imbini plaja, marea, soarele cu sportul in aer liber? Aflata la editia a II-a,  Tabara Sportiva va fi organizata in vara lui 2013, la Hotel “Casa Duca”. Organizatorii, Centrul de fitness ARS NOVA, Asociatia Nationala de Majorete MBTA Romania si Esdu Dance Star Romania, in parteneriat cu Scoli.Dans.ro, Dance News, Trupe de dans si agentie de Advertising Ink9, au placerea sa-i invite pe toti cei care doresc sa petreaca un concediu activ sa se distreze impreuna si sa faca schimb de experienta, intr-un cadru minunat, la mare.

 

Cursurile, sustinute de antrenori profesionisti

Evenimentul va strange laolalta profesori de talie nationala si internationala de dans, balet, gimnastica si wellness. Cei inscrisi vor fi incurajati sa participe la programe de pregatire sportiva dar si la numeroase activitati distractive (concursuri de vacanta pe nisip, in mare, petreceri).

 

Programul de pregatire sportiva cuprinde:

 – stagiu  twirling (manuire baston majorete)

– stagiu balet

– stagiu gimnastica ( mobilitate, sarituri specifice,etc )

– pregatire fizica generala       

                   

Programul destinat adultilor si optional pentru copii:

– aquagym

– zumba fitness

– flexibar

– fitball                                                                    

– qigong

– pilates

– lady fitt

 

7 zile de cazare + masa + activitati, la mai putin de 200 euro

Pretul pentru inscriere in tabara este de 800 RON/ persoana si acesta include cazare 7 zile la Hotel “Casa Duca” + 3 mese pe zi + participarea la diverse activitati sustinute de antrenori si profesori de renume.

Ca sa va inscrieti ta tabara este necesar sa achitati un avans de 350 RON pana la data de 1.05.2013, diferenta achitandu-se pana la data de 1.06.2013. Organizatorii ofera si o reducere pentru grupuri, in sensul ca, la 15 persoane inscrise, cea de a 16-a beneficiaza de tabara gratuit. 

 

Locurile sunt limitate.

Detalii la telefon 0743-67.77.67 sau 0721-44.55.87.

tabara_costinesti_ars_nova

Review-uri (1)

  1. Deea spune:

    Tabara aceasta se organizeaza si in 2014?in aceeasi perioada?

Review-uri (1)

Cele mai noi stiri