Total Dance Center deschide pe 01 NOIEMBRIE un curs nou si unicat in Constanta!

octombrie 30th, 2017, 726 views Comenteaza

Daca esti in cautarea unui antrenament bazat pe miscari de balet, care sa iti asigure alungirea musculaturii, dezvoltarea flexibilitatii, echilibrului, gratiei si in acelasi timp sa iti imbunatateasca postura, Ballet Fitness este perfect pentru tine! :)

Ballet Fitness cuprinde posturi derivate din baletul clasic si alte discipline, precum Gimnastica, Stretching si Cardio, fiind un antrenament inteligent de exercitiu ce integreaza miscari de intensitate inalta cu intinderi statice, generand arderea caloriilor, tonifierea in profunzime, cresterea si alungirea musculaturii.

Beneficiile sunt vizibile, in primul rand pe plan psihic: dupa prima sedinta de Ballet Fitness te vei simti mult mai optimista, increzatoare si cu un tonus bun. 

La nivel fizic, pe langa cunoscutele beneficii aduse de sport organismului nostru, vei obtine un corp tonifiat, suplu, kilograme in minus. 

In plus, antrenamentul pe muzica clasica te va ajuta sa te relaxezi dupa o saptamana stresanta, simtindu-te ca o adevarata balerina!

 

Cui se adreseaza?

Este destinat oricarei femei, indiferent de varsta sau greutate. Nu este necesara o experienta anterioara in balet.

 

Cu ce sa vin?

O sticla de apa, prosop, sosete sau flexibili de balet, colanti si tricou sau body.

 

Cum ma inscriu?

Suna la:  0720 752 927 sau trimite-ne un mesaj cu numele si nr de telefon, iar noi te vom contacta.

Program: Luni & Miercuri – 20.00

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri