Unde facem Zumba in Constanta?

octombrie 29th, 2014, 5.990 views Comenteaza

Te invitam in luna noiembrie sa „Zumbim” impreuna la maxim!
Nu pierde promotia lunii noiembrie: reducere de 40% la abonamentul full, in care ai acces nelimitat la cursurile de Zumba Fitness, Zumba Toning, Zumba Step, Zumba Sentao. Beneficiaza de mai multa miscare, sanatate si distractie cu cele 24 de sedinte pe luna de dans si fitness, in care poti sa-ti modelezi corpul la maxim si sa-ti incarci bateriile cu adevarat!

“ZUMBA Fitness” este o noutate consacrata in materie de fitness in plan mondial, o adevarata revolutie impotriva sedentarismului, a kilogramelor in plus, cat si a monotoniei vietii! O sedinta de Zumba este un delicios cocktail din urmatoarele ingrediente: dans din majoritatea genurilor, exercitii pentru tonifiere/ mobilitate/ stabilizare cardio-respiratorie, muzica excelenta, voie buna si multa distractie !

Total Dance Center se afla printre putinele centre de dans si intretinere fizica din tara care iti pun la dispozitie toate specializarile Zumba. Astfel, ai posibilitatea unica sa “gusti” din toate tipurile de cursuri Zumba create special pentru nevoile, etapele de varsta si dorintele fiecaruia:

zumba-constanta

AI CEL PUTIN 4 MOTIVE PENTRU A URMA UN CURS DE ZUMBA CHIAR ACUM.

1. Este usor si super distractiv!  Programul zumba se adreseaza tuturor, indiferent de varsta, sex, conditie fizica sau nivel de pregatire.

2. Este eficient!  Zumba este o combinatie perfecta intre exercitii fizice si distractie… toate pe o muzica electrizanta.

3. Este exploziv!  Zumba inseamna DINAMISM. Este tipul de exercitiu pe care ti-ai dori sa-l faci zilnic si te vei simti din ce in ce mai bine facandu-l.

4. Instructorii TDC sustin cursuri de Zumba din 2008 si sunt membri ZIN, licentiati in Zumba,

Pe langa faptul ca vei arde intre 600-1000 de calorii pe sedinta si te vei mentine in forma, vei petrece cu siguranta un timp relaxant si distractiv, cu zambete si glume. Stimulat de pasiunea si entuziasmul instructorilor, vei invata sa dansezi usor pe cele mai placute ritmuri: Merengue, Reggaetton, Cumbia, Salsa, Mambo, Samba, Jive, Cha-cha, Bachata, Tango, Flamenco, Oriental, Hindi, Lambada, Afro-tribal, Rock`n`Roll, Country.Pentru o ora, muzica si dansul te vor deconecta de la problemele cotidiene si-ti vor incarca bateriile, reusind astfel sa-ti imbunatatesti stilul de viata, atat al tau cat si al intregii tale familii.

Alaturi de instructorii TDC, vei avea de asemenea ocazia sa participi la demonstratii publice periodice, precum Zumbathon-uri, in care peste 100 de cursanti de toate varstele danseaza, traiesc si se distreaza pe cele mai energice coregrafii.
In plus, aveti posibilitatea de a va inscrie copilul la cursul de Zumba Kids, ce se desfasoara exact in acelasi timp cu Zumba pentru adulti, in cea de-a doua sala a centrului.In aceasta situatie, copilul dvs beneficiaza de o reducere de 50 %!

Pentru a afla programul cursurilor de zumba accesati site-ul nostru: www.total-dance-center.ro

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri